Vona: Elkezdtük leszedni a néppártosodási folyamat gyümölcseit

január 13. | Magyar Nemzet Online
„Míg a baloldali pártok lényegében egymást akarják leváltani, addig a Jobbik a kormányt.” Tovább...

Érvénytelen lehet az ÁSZ-büntetés A korábbi alelnök, Nyikos László szerint érvénytelen lehet az ellenzéki pártokat sújtó többmilliós, a Jobbik esetében több százmilliós büntetés. Tények extra teljes adás, 2018. január 10., szerda OSTROM - Két fronton, Budapesten és Brüsszelben is az volt a cél, hogy lejárassák Magyarországot, mert nem hajlandó befogadni a migránsokat Hollik István szerint. Vona Gábor szerint ez a két legsúlyosabb gond Magyarországon Két súlyos probléma van ma Magyarországon: a bevándorlás és a kivándorlás, de a jelenlegi kormány csak az előzővel foglalkozik – jelentette ki Vona Gábor szerdán Nagykanizsán. Fotó: Máthé Zoltán/MTI A Jobbik elnöke a párt belvárosban tartott utcafórumán, mintegy száz-százötven résztvevő előtt úgy fogalmazott: a kormány csak a kommunikációban próbál tenni a bevándorlás ellen, de "a hátsó. Ingyenjogsi Ingyenessé tenné a jogsi megszerzését a Jobbik. A nap legfontosabb hírei – 2018.01.10. Orbán Kínához fordulna pénzért, aki a Jobbik szerint megrémült, a szavazók pedig beküldenék őt a ringbe. Haladék A Jobbik alelnöke és frakcióvezetője megerősítette: nem fizetik ki a 331 milliós bírságot. Magyarul Balóval 2018-01-10 A Jobbik nélkül nem lehet leváltani az Orbán-kormányt, ezért befogott orral együtt kell működni velük - mondja Heller Ágnes filozófus. A Jobbik nem hajlandó fizetni Nem hajlandó kifizetni a 330 millió forintos büntetést a Jobbik, amit a tiltott pártfinanszírozás elfogadása miatt kaptak. A jobbikos Szávay István kötéllel a nyakában reagált a román kormányfő nyilatkozatára Szávay István, a Jobbik országgyűlési képviselője, a párt nemzetpolitikai kabinetjének elnöke nyakában kötéllel tartott sajtótájékoztatót pénteken. A politikus kezében a székely zászlót tartva reagált a magyar autonómiatörekvésekkel kapcsolatos román kormányfői nyilatkozatra Románia budapesti nagykövetsége előtt 2018. Vona Gábor megfenyegette Mészáros Lőrincet A Jobbik elnöke az Echo Tv stábjával üzente meg neki, hogy nem ússza meg az elszámoltatást.