ÁSZ-büntetés: már 70 milliónál is többet gyűjtött a Jobbik

január 12. | hvg.hu
5552 adakozó és 77 460 582 forint eddig. Tovább...

ÁSZ: az Együtt tiltott vagyoni hozzájárulást fogadott el Az Együtt - a Korszakváltók Pártja tiltott vagyoni hozzájárulást fogadott el - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) szerdán közleményben az MTI-vel Öt húsba vágó kérdés maradt az áprilisi választásra Kétharmaddal győz a Fidesz? Vagy többségi kormányt se tud alakítani Orbán? Vona Gábornak bejön a balos fordulat? Gyurcsány lesz az egyetlen, aki örülhet a baloldalon? A kutatások alapján a Fideszt aligha lehet megverni, de mindenkinek lesz miért izgulni áprilisban. Ez itt a kérdés! - 01.11. Önök szerint április 8-a után is Orbán Viktornak hívják majd Magyarország miniszterelnökét? Hívja a 06-91-334-001-es telefonszámot, és ha a válasza igen, akkor nyomja meg az 1-es gombot, ha a nemre voksolna, akkor válassza a 2-es gombot. Haladékot kaptak a törvénysértő pártok Ne indítson behajtási eljárást és ne érvényesítsen inkasszót a NAV a választásokat megelő­zően az ÁSZ vizsgálatán fennakadó pártok ellen. ÁSZ-ok ásza Tizenkét évig volt az ÁSZ alelnöke, rengeteg vizsgálatot élt át testközelből. Tények extra teljes adás, 2018. január 10., szerda OSTROM - Két fronton, Budapesten és Brüsszelben is az volt a cél, hogy lejárassák Magyarországot, mert nem hajlandó befogadni a migránsokat Hollik István szerint. ÁSZ: a Párbeszéd, az LMP és az MSZP is tiltott vagyoni hozzájárulást fogadott el Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) tájékoztatása szerint a Párbeszéd, az LMP és az MSZP is működéséhez a jogszabályt megsértve jogi személytől tiltott, nem pénzbeli vagyoni hozzájárulást fogadott el. Befejezte az LMP, a Párbeszéd és az MSZP vizsgálatát az ÁSZ Az érintett pártoknak az ÁSZ megállapításaira harminc napon belül intézkedési tervet kell készíteniük. Nyikos: Érvénytelen lehet az ÁSZ-büntetés A jelentést nem a megfelelő személy írta alá. Választás - Z. Kárpát:örül, hogy lerövidül a kampány A Jobbik kormányváltó képességét hangsúlyozta Z.