Már közel 80 milliót utaltak a Jobbiknak

január 12. | 24.hu
Ez az összeg még mindig messze van a 663 milliós büntetés összegétől. Tovább...

Dől a pénz a Jobbikhoz A híveké és szimpatizánsoké mindenképp: már 62 milliónál tart az ÁSZ-büntetés kifizetésére indult gyűjtőkampány összege. Az Alkotmánybírósághoz fordul a Jobbik Megtámadják az Állami Számvevőszéket érintő törvényt. Jobbik: csupán átverés a részletfizetési lehetőség A Jobbik átverésként értékeli a részletfizetés és a halasztás lehetőségét az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által kiszabott bírság esetében. Volner János, az ellenzéki párt alelnöke szerdai közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) tájékoztatására reagált, amely szerint féléves felkészülési időszakot biztosít, kérelemre részletfizetési lehetőséget ajánl fel – július 1-i kezdettel – a. Teljesen ingyenessé tenné a jogosítványszerzést a Jobbik Ha kormányra kerülne a párt. Vona Gábor szerint ez a két legsúlyosabb gond Magyarországon Két súlyos probléma van ma Magyarországon: a bevándorlás és a kivándorlás, de a jelenlegi kormány csak az előzővel foglalkozik – jelentette ki Vona Gábor szerdán Nagykanizsán. Fotó: Máthé Zoltán/MTI A Jobbik elnöke a párt belvárosban tartott utcafórumán, mintegy száz-százötven résztvevő előtt úgy fogalmazott: a kormány csak a kommunikációban próbál tenni a bevándorlás ellen, de "a hátsó. Nem elégszik meg a büntetés elhalasztásával a Jobbik A párt szerint a részletfizetés és a halasztás lehetősége egy jogtalan büntetés esetében csupán átverés. A nap legfontosabb hírei – 2018.01.10. Orbán Kínához fordulna pénzért, aki a Jobbik szerint megrémült, a szavazók pedig beküldenék őt a ringbe. Magyarul Balóval 2018-01-10 A Jobbik nélkül nem lehet leváltani az Orbán-kormányt, ezért befogott orral együtt kell működni velük - mondja Heller Ágnes filozófus. Jobbik: Orbán Viktor megrémült A párt új ÁSZ-vizsgálatot követel. A Jobbik nem hajlandó fizetni Nem hajlandó kifizetni a 330 millió forintos büntetést a Jobbik, amit a tiltott pártfinanszírozás elfogadása miatt kaptak.