Több mint 77 millió forint adományt kapott eddig a Jobbik

január 12. | Magyar Nemzet Online
Csütörtök estig 5552 személy adományozott az ÁŰSZ által megbüntetett pártnak. Tovább...

Teljesen súlytalannak tartják az MSZP politikusait A fő kihívónak a Jobbikot gondolják a megkérdezettek, miközben még Gyurcsány Ferenc is messze potensebb egy felmérés szerint, mint Szél Bernadett, Karácsony Gergely és Molnár Gyula – együttvéve. A Jobbik nem hajlandó fizetni Nem hajlandó kifizetni a 330 millió forintos büntetést a Jobbik, amit a tiltott pártfinanszírozás elfogadása miatt kaptak. A Fidesz bulvárcsatornája lehet az ATV A Fideszt nem zavarta az ATV, amíg az bojkottálta a Jobbikot, azóta nagyot fordult a kocka a 444.hu cikke szerint. Hódmezővásárhelyi választási feszültség - itt a fideszes válasz Soha nem látott ellenzéki összefogás alakult ki Hódmezővásárhelyen, ahol február 25-én időközi választást tartanak Almási István polgármester halála miatt. Dől a pénz a Jobbikhoz A híveké és szimpatizánsoké mindenképp: már 62 milliónál tart az ÁSZ-büntetés kifizetésére indult gyűjtőkampány összege. Haladék A Jobbik alelnöke és frakcióvezetője megerősítette: nem fizetik ki a 331 milliós bírságot. Mentőövet dobott, de csapdát is állított a kormány a Jobbiknak Miután a számvevőszék sorra büntette az ellenzéki pártokat – a Jobbikot 331 millióra – a Nemzetgazdasági Minisztérium, ahol pár hónapja hoztak szabályt a fizetési szigorra, most mégis fellélegezhetnek a megbírságolt pártok, de van egy kikötés. Republikon: Csak a Jobbik erősödött Nem változott a kormánypártok támogatottsága, ugyanakkor erősödött a Jobbik. Teljesen ingyenessé tenné a jogosítványszerzést a Jobbik Ha kormányra kerülne a párt. Nem elégszik meg a büntetés elhalasztásával a Jobbik A párt szerint a részletfizetés és a halasztás lehetősége egy jogtalan büntetés esetében csupán átverés.