Ingyenjogsi

január 12. | Hír TV
Ingyenessé tenné a jogsi megszerzését a Jobbik. Tovább...

Nem elégszik meg a büntetés elhalasztásával a Jobbik A párt szerint a részletfizetés és a halasztás lehetősége egy jogtalan büntetés esetében csupán átverés. Az ÁSZ-törvényt támadná meg a Jobbik Volner János úgy véli, hogy az adóhatóság várhatóan inkasszót tesz majd a számlájukra, miután a kiszabott bírságot nem fizetik be. Jobbik és a média A Fővárosi Ítélőtábla kedden napon két perben is jogerősen marasztalta el a Fidesz-KDNP közpénzen eltartott "hazugsággyárát", a Magyar Időket. Az Alkotmánybírósághoz fordul a Jobbik Megtámadják az Állami Számvevőszéket érintő törvényt. Teljesen ingyenessé tenné a jogosítványszerzést a Jobbik Ha kormányra kerülne a párt. Volner: Orbán hűen másolja Putyin munkamódszereit A Jobbik a jog minden lehetséges betűjébe bele fog kapaszkodni az Állami Számvevőszék (ÁSZ) határozatával szemben – közölte Volner János, a párt alelnöke, frakcióvezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Értékelése szerint az eljárás során minden úgy történik, ahogy Orbán Viktor szeretné és minden pozícióban olyan emberek ülnek, akiket korábban Fidesz-tagként ismert meg a közvélemény. Volner elárulja, hogy milyen stratégiát dolgoznak ki az ÁSZ-büntetés elkerülésére Már több mint 62 millió forint adomány folyt be a Jobbikhoz. Mentőövet dobott, de csapdát is állított a kormány a Jobbiknak Miután a számvevőszék sorra büntette az ellenzéki pártokat – a Jobbikot 331 millióra – a Nemzetgazdasági Minisztérium, ahol pár hónapja hoztak szabályt a fizetési szigorra, most mégis fellélegezhetnek a megbírságolt pártok, de van egy kikötés. Jobbik: Orbán Viktor megrémült A párt új ÁSZ-vizsgálatot követel. Jobbik: csupán átverés a részletfizetési lehetőség A Jobbik átverésként értékeli a részletfizetés és a halasztás lehetőségét az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által kiszabott bírság esetében. Volner János, az ellenzéki párt alelnöke szerdai közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) tájékoztatására reagált, amely szerint féléves felkészülési időszakot biztosít, kérelemre részletfizetési lehetőséget ajánl fel – július 1-i kezdettel – a.