„Három hónappal a választások előtt vágott pofán minket a Fidesz”

január 6. | Hír TV
A Jobbik és az Együtt után az LMP is az Alkotmánybírósághoz fordul az ÁSZ-büntetés miatt. Tovább...

Szakértők cáfolják a kormányt Orbán Viktor azt hangoztatta, hogy a magyar gazdaság növekedése uniós források nélkül is fenntartható lenne, a szakemberek ezt vitatják. RTLII Híradó 2018-01-05 Támogatják - 150 milliót nyert pályázatokon egy sertéstelep, miután résztulajdont vásárolt benne Kósa Lajos 82 éves édesanyja. Orbán szerint a nép akarata fog érvényesülni 2018-ban A miniszterelnök a CSU képviselőinek háromnapos tanácskozásán vesz részt Bajorországban. Meglepő: Simicska levelet kapott Orbán Viktortól A 2014-es választás óta nem beszéltek, három éve pedig gyakorlatilag hadban állnak. Fotó: Youtube Már érkeznek a postaládákba a Fidesz támogatást kérő levelei. Orbán Viktor: nem kívánok beavatkozni a német belpolitikába Nem kívánok tiszteletlenül viselkedni és beavatkozni a német belpolitikába - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Németországban, a seeoni kolostorban, a Keresztényszociális Unió (CSU) szövetségi parlamenti (Bundestag-) képviselői háromnapos tanácskozásának második napján. Simicskától is kér pénzt Orbán „Mindig apámhoz fordul a Fidesz, amikor nagy bajban van” – ezzel a megjegyzéssel osztotta meg közösségi oldalán Simicska Ádám a Fidesz adománykérő levelét, melyet Simicska Lajos kapott Orbán Viktortól. A népakarat helyreállítása évének nevezte 2018-at Európa számára Orbán Viktor - a nap hírei A kormánytól független nyugdíjbiztosítási alap létrehozását is tartalmazza az MSZP nyugdíjasoknak szóló programja. Visszaszóltak Az LMP-re is milliós büntetést szabott ki az Állami Számvevőszék. Legalább százezret dob Orbán kalapjába a Fidesz kommunikációs igazgatója Hidvéghi Balázs szerint nincs elvárás, mindenki annyival segíti a Soros György elleni harcot, amennyivel akarja. Annyira nem tűnik félelmetesnek a Soros-alapítvány vidéki civilprogramja Szó sem esik bevándorlókról a Fidesz által „bevándorlásszervező irodáknak” nevezett alapítványok helyi civil szervezeteket támogató pályázati kiírásaiban.